Bøker og musikk! 

 

Vi fikk enda en fin anmeldelse av Snydelig, denne gang på musikkbloggen til Deichmanske  bibliotek.

 

Meg og kammeraten min – Album: Snydelig 
Dette er faktisk første gang et barnealbum blir omtalt i denne spalten. Etter snart to år, er det nesten skammelig at det ikke har skjedd før. Martin Hagfors og Erik Johannesen skjuler seg bak navnet, og de leker seg med både ord og musikalitet. Kringkastingsorkesteret og aspirantene til Det norske jentekor bidrar til at opplevelsen blir både storslagen og full av små eventyraktige detaljer. Med fullt orkester er dette et svært utradisjonelt barnealbum, og som Knutsen & Ludvigsen kan de også være til stor glede for voksne tilhørere. Nominasjonen til Spellemann er fullt fortjent, men det er helt klart fortsatt en nedvurdering av kategorien der i gården, ettersom det ikke er en fagjury, men barn som står for den endelige avgjørelsen om hvem som skal få prisen. Til sommeren tar de med seg KORK og fremfører hele albumet på Miniøya.

 

Big Dipper! 

 

Big Dipper selger både boka & plata!

Kjøp her

Gavetips! 

Meg og Kammeraten min er premissleverandører av morsom, sprø og eventyrlysten popmusikk for barn i alle aldre. Nå er de klare med sin fjerde plate og den er knallbra og ytterst kritikerrost. Og ikke nok med det, de har laget bok også! Martin Hagfors og illustratør Håkon Hoffart står bak boken Ta det som en Ferie den er en perfekt partner til Lp utgaven av Snydelig. Og selv om dette skulle være nok til å passivisere barna så kommer denne Lp-en med et aktivitetshefte med oppfordringen "Tegn selv!" 

Vi selger dette samlet til hyggelig pris i en begrenset periode!

 

 

 

 

Sokken min er våt