Molde Jazz - og fy flate hos fire flate! 

Hei!!


Vi har akkurat spilt på Molde Jazz festivalen og hadde det fint! Meg hadde det gøy med å prøve å unngå å bruke den brukne lang fingeren på venstre hånd mens kammerat Erik spilte ekstra mye for å rekke over toner Meg, Martin ikke klarte å spille!  Men de likte oss, og vi hadde det gøy for det!

Festival avisa Fire Flate skrev bla.  

"Denne barnejazzkonserten er noe av det beste Moldejazz har levert, de har flotte sanger med morsomme, enkle tekster som gjør at både barn og voksne blir med i historien teksten formidler."

les her


Foto:  Thor Egil Leirtrø

FINGEREN!!  men jeg tapet bare knokkelen på langfingeren under konserten...shhh...

Rottefangerbilen er en klassiker! 

PV magasinet heter PV magasinet fordi det er et magasin og PV er en forkortelse av Person vågn og var en bil som VOLVO lagde i gamle dager. Men de lagde også en annen bil som lignet og som het DUETT. Den het Duett fordi den kan brukes til to ting minst, å frakte både mennesker og ting. Meg og kammeraten min er mennesker og vi spiller på ting: på gitarer, trombone, keyboard, xylofon, theremin, bass, munnspill og litt til... I det siste nummeret av PV magasinet skriver de om rottefangerbilen, en 1961 modell som vi bruker i Meg og kammeraten min når det ikke går et passende tog eller no'. De fulgte oss da vi spilte på 100 års jubileumet til ILA skole i Oslo. Dessuten tok de mange fine bilder. Takk til både Ila og Hans-Petter Lyshaug!

kan du norsk?  

Hei!

NRK P1 har et program der de snakker norsk, programmet heter faktisk norsk på norsk og med fare for å gjenta meg selv så legger jeg ut hva de sa om plata her!
Her er en link til nrk siden

https://radio.nrk.no/serie/norsk-paa-norsk#t=49m32s


og les here! 

NRK P1 

"En imponerenede plate tvers gjennom, snadder for både store og små. Jeg kan ikke huske noen gang å ha hørt en så bred musikalsk plate for barn.

Liker du skikkelig dårlig lyd? da kan du høre anmeldelsen her...men husk å skru lyden langt NED!

Sokken min er våt